Ето кой постави Слави Трифонов на колене

Гласувайте за статията

25-годишният младеж ще заеме стола на Дългия

Оказва се, че човекът, който ще наследи Слави Трифонов в Би Ти Ви, не се нуждае от много сценаристи.

Николаос Цитиридис е в състояние сам да измисли скечовете в едно вечерно шоу от началото до края му. И го е правил неведнъж. В продължение на близо 4 години, той си изкарва хляба като стендап комедиант и, за разлика от Слави Трифонов, сам си измисля смешките.
Над половин година е продължил кастингът в Би Ти Ви, докато бъде избран човекът, който ще седне в стола на Слави Трифонов след падането на шоуто му от ефир. През пролетта на миналата година шоуменът от Учиндол обяви, че спира предаването си.

Слави Трифонов

25-годишният младеж ще заеме стола на Дългия

Още тогава в телевизията започнаха да се оглеждат за негов наследник и след дълго проучване се спряха на слабо известния Николаос Цитиридис. Гръцкото име на 25-годишния младеж подвежда. Той е роден в Атина и баща му е грък, но момчето в никакъв случай не може да мине за чужденец.

Още когато е на 5 години, с майка му, която е българка, се местят да живеят у нас. Днес Николаос трудно се оправя с гръцкия език. Затова пък е истински виртуоз с българския, особено когато става въпрос за разказване на истории пред масовата публика.

В гимназията се изявявал като барабанист в училищната банда. Тогава имал дълга коса, от която обаче до днес не е останало нищо. Музиката и „високото чело” са двете общи неща между Николаос, когото в училище наричали Додо, и предшественикът му в Би Ти Ви Слави Трифонов. Третото е, че и двамата работят от съвсем млади, пише marica.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар