Британците направиха Меган Маркъл и принц Хари на пух и прах

Гласувайте за статията

Упреците са отправени основно към Меган Маркъл

Британците направиха на пух и прах принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, след като заплашиха да дадат сензационно интервю с разкрития за грижливо пазените тайни на британския кралски двор.

Меган Маркъл

Упреците са отправени основно към Меган Маркъл

Припомняме, че Меган Маркъл и принц Хари заплашиха, че ще направят това пред някоя от големите американски телевизии. Новината бе разпространена от „Сън“. Споменава се прочутата Опра Уинфри, а причината е, че по този начин двамата отцепници от кралското семейство се надяват на по-милостива договорка с кралицата.

Междувременно кралица Елизабет Втора свика спешно фамилно събиране заради кризата с принц Хари и Меган Маркъл. Събирането е насрочено за днес.

Положението става все по-напрегнато

За действията им цапнатият в устата английски журналист Пиърс Морган ги разцепи в своето утринно шоу. „Не може 50% да си навън, 50% – вътре, така не става“, каза той и допълни: „Кралицата трябваше наскоро да уволни своя по-малък син Андрю заради педофилски скандал (с Джефри Епстайн).

В същото време 98-годишният съпруг на кралицата е много болен. Напоследък той непрекъснато е приеман в болница и дори в момента е на легло. „И точно в този момент тези две разглезени келемета я шантажират как да действа монархията. Съжалявам, мисля, че е крайно възмутително да се отнасяш към кралицата по такъв начин“.

Морган, който е приятел с президента на САЩ – Доналд Тръмп, захапа яростно и Меган Маркъл. Припомняме, че неотдавна на Острова обявиха, че Маркъл загърбва всеки в живота си след 2 години.

„Ако те искат да напуснат (кралското семейство), ако тя иска да се махне след 18 месеца брак, тогава окей, аз винаги съм знаел, че ще направи така“, каза Морган.
„Тя зарязва приятелите си, тя зарязва семейството си, зарязва своя баща, зарязва бившия си съпруг, зарязва всички – нейно право си е, но няма как това да стане с парите на данъкоплатците за 24-часовата охрана, пътуванията, вилата във Фрогмор“, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар