Деси Стоянова скри шапката на всички (ФОТО)

Деси Стоянова скри шапката на всички (ФОТО)
4 (80%) 1 vote

Тв водещата е решена да отвори нова страница в живота си

Водещата на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви – Деси Стоянова, скри шапката на всички.

След многото неуспешни опити да започне да спортува редовно, Деси Стоянова си даде новогодишно обещание, че този път вече наистина ще започне да ходи на фитнес.

Деси Стоянова

Тв водещата е решена да отвори нова страница в живота си

Това сподели водещата от Би Ти Ви със своите последователи в Инстаграм. Тя дори ги зарадва със снимка от паметната тренировка, която би трябвало да се превърне в първата крачка от нейния дълъг спортен път.

„Има известно лашкане между решимостта този път наистина да тръгнеш редовно на спорт и съмнението ще издържиш ли… В групата на хората с новогодишните обещания хич не е лесно, ей! И все пак първата крачка е направена!”, коментира Деси Стоянова, пише „Уикенд“.

Много от последователите ѝ счетоха за нужно да обяснят на Деси, че след първата крачка следва и втора, която е далеч по-трудна. Други пък споделиха мнението си, че изглежда идеално и без тренировки. А актрисата Гергана Змийчарова насърчи водещата: „Веднъж като се пристрастиш – няма спиране, така че давай!”, коментира тя, пише show.blitz.bg.

Несъмнено Деси Стоянова е за пример, имайки предвид, че се разкъсва между служебните задължения, двете си деца и съпруга си. Тя е живото доказателство за това, че когато човек иска истински нещо, намира и начин то да се случи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар