Принц Хари се срещна със семейството в Сандрингам (Какво решиха?)

Гласувайте за статията

Принц Хари се срещна със семейството в Сандрингам, изплуваха нови детайли от срещата

Принц Хари се срещна със семейството си в Сандрингам. Заедно с кралица Елизабет, принц Чарлз и принц Уилям, той се опита да намери изход от кризата, която предизвика.

По време на обсъжданията относно „Мегзит“, семейството договорило плавния преход около прекратяване на официалните им ангажименти. В официално изявление, кралицата споделила, че уважава решението на Меган и Хари, и напълно ги подкрепя. Тя остава на страната на внука си и ще подкрепи оттеглянето им.

Все още не е ясно, как това ще се случи, но е много възможно двойката да разчита на финансова подкрепа от принц Чарлз в началото. Хари също така ще се наложи да плаща от личните си авоари за охрана и за стартиране на бизнеса си.

И въпреки че цялата британска общественост е бясна и мнозина са силно разочаровани, повечето англичани не виждат криза за монархията. Двойката обра повечето негативи, заради факта, че не се съобразиха с молбата на кралицата и действат въпреки изричната й забрана. 93-годишната Елизабет вероятно е най-обичаната баба в Англия, а пренебрежителното отношение на Меган и Хари към нея, определено не беше в тяхна полза.

Принц Хари и Меган се договориха с кралицата сн. Инстаграм

Принц Хари и Меган се договориха с кралицата сн. Инстаграм

Междувременно двойката вероятно ще стартира собствен бизнес, но в коя област може само да се предполага. Меган вече даде заявка, че иска да се върне в киното, смята се, че Хари също ще последва примера й. И докато двамата се опитват да устроят новия си живот, в мрежата се появиха спекулации и относно брака им. Бивши приятели на принца смятат, че той угажда на съпругата си, защото се чувства виновен пред нея, заради всичко, което й се наложи да изтърпи. „Колко и да държи на нея, тя не е Челси Дейви, която беше и си остава голямата любов на Хари. Може би това е причината да се старае да спести на Меган кошмара, през който премина първата му любов“, подмятат те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар