Не е за вярване! Азис заприлича на… (ФОТО)

Гласувайте за статията

Феновете му са повече от шокирани

Азис шокира феновете си с последните снимки, които публикува в социалните мрежи.

Нещо повече – той направо хвърли в паника почитателите си. Кралят на фолка съвсем се е обезобразил и не прилича на себе си, коментират в интернет пространството неговите почитатели.

Азис

Феновете му са повече от шокирани

Хитовият изпълнител Азис, пусна няколко селфита, направени в автомобила му. Плашещият му вид успя да стресне негови близки и познати. „Това Азис ли е? Какво му се е случило? Защо изглежда така“, питат се в интернет.

Любопитните погледи на всички попадат върху гърдите на чалга иконата, които преди време напомпа изкуствено. Сега на снимката се вижда, че са покрити с нещо черно. „Татуировки ли са това или косми“, възмущават се негови заклети почитатели.

Всички коментари за тази визия на Азис са повече от ужасни и обидни. Така и не става ясно защо е решил да се покаже по този крайно излагащ се начин. Почитателите му обаче не го подминаха и го съсипаха с обидни квалификации. „Не е бил със всичкия си, докато е качвал тези позорни кадри, които го представят в много лоша светлина“, пишат още в нета, отбелязва show.blitz.bg.

По-прозорливите обаче заподозряха, че тези селфита не са никак случайни и по всяка вероятност Азис замисля нещо. Припомняме, че преди време той скандализира обществото като дори сключи брак с приятеля си. По-късно обаче стана ясно, че всичко това е било пиар трик.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар