Хороскоп за 13 декември, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Не всичко ще върви по план днес. Ще изпитате затруднения, докато изпълнявате задълженията си, но те ще ви насочат към по-доброто им завършване. Не се ядосвайте излишно – погледнете от друга гледна точка на нещата. Отделете време само за себе си и се насладете на заслужената почивка вечерта в приятна компания или в домашен уют.

Скорпион
Днес ще сте нерешителни и объркани. Въпреки това ще се появят възможности, за някои от които ще се наложи да направите избор на момента. Доверете се на инстинкта си. Обърнете внимание на себе си и вашите нужди. Възможно е да имате здравословен проблем, на който трябва да обърнете внимание и да се отървете от някои вредни навици.

Стрелец
Прекарайте колкото можете повече време днес у дома. Някой от семейството ще има нужда от помощта ви и ще има много задължения, които трябва да се свършат. Неочаквано посещение ще подобри настроението ви. Вечерта се отпуснете и се насладете на приятната компания. Някои приятел ще ви зарадва с добро съобщение.

Козирог
Ще прекарате време с приятели, което ще ви направи енергични и радостни. Ще получите покана за интересно събитие, от което сте заинтригувани, но някой ще предпочете да останете с него. Ще ви се наложи да направите труден избор на момента, но ще вземете правилното решение. Внимавайте да не накърните нечии чувства.

Водолей
Денят ви ще е успешен, но изморителен. Прекарайте време с приятели и се отпуснете – имате нужда от почивка. Ако имате възможността да оставите някоя задача за утре – направете го. Ще успеете да си починете и утре ще свършите работата по-бързо и по-добре. Днес го карайте по-леко. Иначе казано, оставете днешната работа за утре – напук на народната поговорка.

Риби
Добре е днес да забавите темпото и да се насладите на настоящето. Напоследък обръщате твърде много внимание на бъдещето и миналото, но не и на това, което се случва в момента. Ще забележите малките неща в ежедневието, които подобряват настроението ви. Устроени сте така, че да обръщете внимание на детайлите – това ще ви носи радост и и лека тъга.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар