Хороскоп за 13 януари, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес поред хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Имате нужда да премахнете нещо от живота си, но обмисляте това от твърде много време. Направете списък с плюсовете и минусите и всичко ще ви се изясни. Някой ще ви потърси за помощ. Ще получите възможност да проявите способностите си да анализирате добре дадена ситуация. Възползвайте се и помогнете, благодарностите ще сгреят душата ви.

Телец
Организирате някакво събитие с проятелите си, но може да се появят неразбирателства в някои от детайлите. Помислете какво е най-добре за всички, не само за вас, и действайте. Подготовката ще е трудна – не всичко ще върви по план, но вашата креативност и енергичност ще бъдат оценени по достойнство, което ще ви донесе допълнително самочувствие.

Близнаци
Имате нужда от развлечение. Обадете се на приятел и излезте из града. Ако вечерта има някакво културно събитие, може да го посетите. Забавлението ще ви разсее от работата и задълженията и ще успеете да се заредите с положителна енергия. Предстои ви вълнуващо запознанство, което може да прерасне в добро приятелство.

Рак
Нещо малко ще събуди амбициозната ви страна днес. Ще ви хрумнат много идеи. За да не ги объркате и смесите, запишете ги някъде. Чувствате се енергични и радостни. Обърнете внимание на семейството си – някой има проблем и вие може да му помогнете да го разреши. Ще успеете да го успокоите и да подобрите настроението му.

Лъв
Работата ви е погълнала изцяло и напоследък сте пренебрегвали незаслужено близките си. Затова вечерта прекарайте времето със семейството си – и вие, и те имате нужда от това. Ще се появи идея за пътуване в близкото бъдеще. Обсъдете я в детайли и започнете да планирате нещата стъпка по стъпка. Не бъдете прибързани.

Дева
Предстои ви интересно запознанство. В началото няма да сте особено впечатлени от човека, но след като го опознаете, ще имате много общи неща. Най-добре е да не мислите много, а просто да се оставите на течението и да видите къде ще ви отведе. Иначе казано, търпеливо изчакайте денят да отмине лека-полека.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар