Стана ясна причината за жестокото убийство на Андрея в Галиче

Гласувайте за статията

Местните хора описват убиеца като агресивен

Вече е ясна причината, поради която по изключително жесток начин бе убита и изнасилена 18-годишната Андрея в Галиче.

Оказва се, че убиецът й е кроил планове да я обере. Поради тази причина, той нападнал къщата й. По всяка вероятност именно тогава Андрея се е опитала да се обади на братовчед си, но той не си е вдигнал телефона. На сутринта, когато видял, че го е търсила, върнал обаждането, но тя не вдигнала. Тогава братовчед й отишъл до къщата и се натъкнал на зловещата гледка в двора.

Галиче

Местните хора описват убиеца като агресивен

Само ден преди жестокото й убийство, 18-годишното момиче от Галиче, е получило 300 лева от баща си, който работи в Англия. При извършените огледи от криминалистите обаче, портмонето й с парите, не било открито, уточнява „Труд“.

Само часове след жестокото убийство, което разтърси Галиче, криминалистите арестуваха двама братовчеди и техен приятел за убийството. След дълги разпити, задържан остана само 17-годишният Аксел Олегов. Първоначално той категорично отричал да има нещо общо с кръвопролитието.

После обаче разказал, че влязъл в дома на жертвата си през отворен прозорец. След това Аксел й се нахвърлил, заклал я и я изнасилил. По време на самопризнанията, задържаният показал къде е скрил ножа. Малко преди ареста му той бил забелязан и да си купува дрехи, маратонки и техника.

Къщата на дядото и бабата на задържания е срещу дома на момичето. Най-вероятно така Аксел е разбрал, че Андрея е сама. Баща й и брат й работели в Англия, а майка й ги била напуснала. Докато роднините й отсъствали, Андрея живеела при чичо си, но във фаталната вечер се прибрала в дома си.

Светнатите лампи и мълвата, че момичето е получило пари, са подтикнали Аксел да извърши престъплението, смятат местни хора. Арестуваният Аксел имал завършен само първи клас. Местните хора го описват като агресивен, преди време с негов приятел пребили с камъни жител на Галиче, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар