Татко за пример! Брадли Купър на разходка с дъщеря си (Вижте колко порасна Леа – Снимки)

Гласувайте за статията

Двегодишната Леа на Ирина Шейк и Брадли умили  дори папараците

Брадли Къпур прекарва много време с двегодишната си дъщеричка Леа. 45-годишният актьор не случайно си е спечелил титлата на един от най-отговорните и грижовни бащи в Холивуд. Появи се ново доказателство за това.

Папараци забелязаха Брадли на разходка с момиченцето в Ню Йорк. Снимките бяха направени след редовната тренировка на звездата по бокс,на която таткото често ходи.

Дори папараците се трогнаха от Леа и Брадли Купър
Снимки: Легион медия

Това се вижда от снимките, на които бившият любовник на топ модела Ирина Шейк е облечен в спортен стил. Той не е сменил екипа си, с който е тренирал и в бързината да не изтърве срещата и да вземе Леа отгоре си е метнал яке , за да не замръзне в студеното време.

Леа също е облечена в пухкаво яке, дънки и ботуши. На главата си сладкото русо ангелче има маркова розова шапка на Версаче. А снимката, на която Брадли я носи на ръце, а тя е лапнала и смуче палеца си стопли сърцата на хилядите фенове на актьора.

Като истински отговорен татко Къпър бе гушнал малката си дъщеричка, която трогателно се притискаше към него. В един момент Брадли я целуна и умили дори нахалните папараци, които следяха всяка тяхна стъпка с камери и фотоапарати, предават от елекътронното издание graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар