Брад Пит разкри кой му е помогнал да разреши проблемите си с алкохола (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Брад Пит гледал на пиенето като „бягство“

Брад Пит разкри, че приятелят му Брадли Купър му е помогнал да изтрезнее и да преодолее зависимостта си от алкохола. Звездата от „Имало едно време в Холивуд“ благодари на своя приятел, че му е помогнал да преодолее алкохолната си зависимост и казва, че оттогава е „по-щастлив“.

Брад по-рано призна, че вижда борбата си с алкохола като „голяма услуга“, която е направил на себе си и призна, че е гледал на пиенето като на „бягство“, пише БГНЕС. Попитан за неговата „битка с алкохола“, той отговори: „Е, аз просто го видях като злоупотреба със себе си, като бягство. До известна степен, да тогава това ми беше необходимо“.

56-годишната звезда призна, че започва да „цени“ грешките, които е правил в живота си, защото се е учил от тях. „Вината, с която все още се боря … Осъзнавам го като истински акт на прошка към себе си за всички избори, които съм направил и с които не се гордея.

Ценя тези погрешни стъпки, защото доведоха до някаква мъдрост, която доведе до нещо друго. Не можете да имате едното без другото. Виждам го като нещо, което в момента мога да прегърна в живота си. Но със сигурност не чувствам, че мога да получа похвала за това“, сподели той, предават от nova.bg.

Брад Пит разкри кой му е помогнал да разреши проблемите си алкохола сн. YouTube

Брад Пит разкри кой му е помогнал да разреши проблемите си с алкохола сн. YouTube

Само преди няколко дни пък Брад Пит коментира и личния си живот. Актьорът го нарече „бедствие“. А в речта си на наградите „Златен глобус“ Брад не пропусна да се пошегува. Той каза, че е искал да доведе майка си на церемонията по награждаването, но не го е направил, защото според медиите „има връзка с всеки, който стои до него“. „А това щеше да е доста неловко“, каза Пит и предизвика смеха на публиката, сред която бе и неговата бивша съпруга Дженифър Анистън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар