Весела Нейнски открехна завесата около личния си живот (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Весела Нейнски разкри какви корекции има по тялото си

Весела Нейнски е човек, който може да те остави с отворена уста, разказвайки ти за преживените от нея драми и любовни истории. Ударите, нанесени й от съдбата, са не един и два – загуба на майка, аборти, тежки здравословни проблеми, принудителни раздели с обичната професия, а достойни за сюжет на сапунен сериал са й любовните й истории. Не е тайна, че сред мъжете, на които оперната певица е успявала да омае главата, е дори световноизвестният пуерторикански мачо Освалдо Риос.

Тази седмица Весела участва в кулинарното предаване „Черешката на тортата“ за втори път. Тя разкрива, че първото й участие е било в доста труден за нея момент. „Да, за втори път съм в предаването. Първият път беше през 2016-та. Тогава се съгласих да се снимам след тежък за мен момент – току-що бях загубила второто си дете и бях излязла от болница“, разкрива певицата, пише „Уикенд“.

Весела казва, че готвенето не е най-голямата й сила. „Преди всичко съм ценител на кулинарията. Обичам хубавата и качествена храна. Не смятам, че готвенето е най-голямата ми сила, макар че правя няколко неща доста вкусно. Може да се каже, че съм кулинар на средно ниво“, разкрива оперната певица.

Нейнски признава и какви корекции има по тялото си. „По лицето нямам никакви корекции. Имам силиконови импланти от 2001 година“, споделя певицата.

Личен живот

Весела открехва и завесата около личния си живот. В момента певицата е сама. „Не, нямам постоянен партньор. Много се забавлявам на „новините“ в жълтите вестници и сайтове – пишат за мен, че съм стара мома, жалят ме колко съм самотна и отчаяна и колко съм се предала. Да, сама съм.

Но това си е въпрос на мой избор. От много млада съм имала доста ухажори и съм сигурна, че ще е така, докато на 80 или докато съм жива. Атрактивността на една жена не се измерва само в нейната физическа красота. Този живот не е само за перфектните красавици. А това, че имаш партньор, изобщо не е гаранция, че няма да бъдеш самотен.

Весела Нейнски открехна завесата около личния си живот сн. Фейсбук

Весела Нейнски открехна завесата около личния си живот сн. Фейсбук

Предпочитам да бъда сама и да се чувствам в хармония със себе си до момента, в който наистина ще намеря човека, който да ме вдъхновява да живея“, разкрива Весела и допълва, че няма мъж до себе си от три години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар