Седмичен хороскоп за 11-17 януари – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Ще успеете да обърнете повече внимание са себе си, на близките си хора и на заниманията, които ви доставят удоволствие. Давайте си почивка по-често – тя ще ви е нужна не само да презаредите батериите, но и да останете насаме със себе си и да откриете някои отговори, които търсите. Не е изключено да получите интересно предложение за нов източник на доходи.

Скорпион
Седмицата ще е много различна за представителите на вашия знак, тъй като преживяванията ви ще зависят от това до каква степен сте готови да загърбите миналото и да продължите напред, а също и доколко успявате да се справите със собствените си страхове. Ключовите думи през следващите дни ще бъдат страст и търпение – две неща, които сякаш трудно се съчетават, но това е само привидно.

Стрелец
Това, което ще изпитвате през следващата седмица, ще зависи от случващото се във важните за вас взаимоотношения – лични и делови. Колкото и искате да сте свободни и да продължите напред с пълна сила, ще трябва да спрете и да изпълните договорки и ангажименти, наследени от миналото. Ще има възможност да осъзнаете, че сте поддържали нездравословни модели на взаимоотношения.

Козирог
Перидодът е много подходящ да се освободите от нещо стари – събитията и преживяванията ще покажат какво би могло да бъде то. Не пропускайте да направите това, защото иначе няма как да се възползвате от възможностите, които ви очакват през следващите месеци. Много вероятно е да срещнете човек от миналото си – приятел или бивш любим.

Водолей
Трябва да се грижите повече за себе си. Периодът ще е напрегнат, хората около вас ще са изнервени, а и вашето емоционално състояние няма да бъде стабилно. За да не повлияят негативно на тялото ви стресът и силните емоции, отделяйте повече време за почивка – разхождайте се, спортувайте, практикувайте йога, медитирайте, четете забавни книги.

Риби
Ще е нужно да установите здрава връзка със собствената си интуиция, за да не се подведете и да не позволите на емоциите да ви люшкат от една страна на друга. Възможно е истини да излизат наяве, да бъдат развенчани подхранвани от вас илюзии. През следващите дни реалността много ясно ще ви покаже дали сте на прав път и дали не сте се заблуждавали.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар