Седмичен хороскоп за 11-17 януари, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Възможно е да откриете, че сте се нагърбили с повече отговорности, отколкото бихте могли да изпълните. Дори да сте готови да вършите много дейности едновременно и да приключите с тях навреме, напълно е възможно да пропуснете някоя важна подробност. Има риск да действате под влиянието на емоции, което ще е грешка от ваша страна.

Телец
Темата за материалното ще занимава много от вас. Има реален шанс да получите пари, които ще ви дойдат добре, или да направите адекватна реорганизация на финансите си, така че материалното ви положение да се подобри. Ако вашата представа за дадена област от живота ви се разминава с реалността, проблемът може би е у вас.

Близнаци
Очаква ви емоционална седмица, през която основните събития ще се случват по-скоро във вашия вътрешен свят, отколкото в работата или в обкръжението ви. При някои от вас преживяванията ще останат скрити и околните може да не разберат нищо, при други емоциите ще са по-бурни, а трети може просто да се чувстват изнервени и тревожни.

Рак
През дадения период ще е добре, ако успеете да различите окончателно битови въпроси, които досега са оставали на заден план – например да закриете неизползвана банкова сметка, да платите стари задължения или да направите почистване вкъщи. През следващите дни ще ви занимават и партньорските отношения. Каквито и да са преживяванията ви обаче, не е моментът да взимате важни решения.

Лъв
Не позволявайте на други хора да упражняват власт върху вас и да ви използват. През периода най-вероятно ще постигате по-трудно това, което искате, а усилията ви ще се натъкват на съпротива. Ако се случи това, по-добре не прилагайте натиск и оставете събитията да следват естествения си ход. Иначе казано, пуснете се по течението и ще стигнете до спасителни брегове.

Дева
Каквито и задачи да имате, на първо място ще са вашето лично спокойствие и удоволствието ви. Няма да се интересувате толкова дали това, което правите, ще даде резултат и дали хората ще го одобрят – по-важно ще е как се чувствате вие самите. Ще имате желание да си купите нещо за дома, което да ви създаде повече удобство и уют.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар