Кралица Елизабет лишава Меган и Хари от титлите ( + Има ли психични проблеми херцога на Съсекс?)

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет е под силен обществен натиск да отнеме титлите на Меган и Хари, появиха се съмнения и относно психичното здраве на принца

Кралица Елизабет е притисната от обществото да отнеме титлите на Меган и Хари, както и всички кралски привилегии. Въпреки общественото негодувание в момента обаче, монархът едва ли ще стигне до подобни крайности. Особено след смъртта на принцеса Даяна.

Над 72% от британците настояват кралицата да лиши от звание и сан внука си и неговата съпруга, пише „Мирър“. А повече от 80% са възмутени, че двойката не е съгласувала плановете си с останалите членове на фамилията, а са действали на своя глава.

Появиха се и слухове свързани с психичното здраве на принц Хари. Мнозина коментират, че бракът му с Мегън не му е повлиял добре. В публичното пространство дори се заговори, че той просто се е сринал след постоянните критики към съпругата му и твърдият отказ на херцогинята да приеме особеностите на кралския начин на живот, пише „Дейли мейл“, позовавайки се на кралската биографка Пени Джуниър.

 

Дали принц Хари има психологически проблеми не е ясно. Но е факт, че семейството му няма да го пусне толкова лесно да замине за Канада, където са Меган и Арчи. Много е вероятно херцогинята и синът й също да бъдат върнати в Англия, по нареждане на Елизабет. При това без много шум. В момента в двореца се опитват да намерят работещо решение, което да удовлетвори всички страни. За съжаление резултат все още няма, а гневът и разочарованието на поданиците на Елизабет стават все по-големи.

 

Кралица Елизабет лишава Меган и Хари от титли сн. Инстаграм

Кралица Елизабет лишава Меган и Хари от титли сн. Инстаграм

Опитите на приятелите на Меган и Хари да ги защитят, заявявайки, че двамата са се чувствали пренебрегнати и отхвърлени от кралското семейство, бяха спрени в зародиш. Всички близки до фамилията категорично заявиха, че двойката ще заема централно място и в новия вид на монархията. Нещо, което просто няма как да бъде избегнато, предвид огромната им популярност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар