Приятелите на Меган Маркъл: Тя винаги гори мостовете и бяга (+ Ще се върне ли някога в Британия?)

Гласувайте за статията

Приятелите на Меган Маркъл категорични, че тя няма да се върне в Британия

Приятелите на Меган Маркъл са категорични, че тя няма да се върне в Англия. Херцогинята на Съсекс избяга от страната, след като сътвори колосален скандал. Нещо повече — те смятат, че тя е прекъснала и всички отношения с кралското семейство, като никога повече няма да се върне обратно назад.

„Това е характерно за Меган — да гори мостове и да бяга, когато нещата се влошат. Просто е осъзнала, че нейната представа за кралски живот далеч не е реална. Тя вероятно никога няма да се върне в Англия. А и защо да го прави? Има целия свят в краката си, може да прави каквото поиска“, твърдят хора от обкръжението на Меган.

Роднините на херцогинята въобще не са изненадани от поведението й, приятелите й също. Дори бившия й съпруг Тревор Енгелсон с неохота призна, че това е обичайно за нея. Да скъса всички връзки изведнъж и да изчезне. „Това го умее най-добре“, коментира и баба му, която много харесвала бившата херцогиня.

Междувременно актрисата дава индикации, че смята да се върне в Холивуд. И дори е подписала контракт с „Дисни“ за озвучаване на филм. Средствата обаче ще отидат за нейната благотворителна фондация, а не в собствения й джоб.

Меган Маркъл бяга завинаги ог Англия? Снимка: Инстаграм

В същото време принц Хари остава в Англия, като най-вероятно е настанен в двореца Кенсингтън или Бъкингам. Никой не знае точното му местоположение, тъй като гневните британци са готови да го линчуват. Приятели на Меган и Хари се опитаха да го защитят, казвайки, че той и съпругата му са осъзнали, че просто за тях няма бъдеще в двореца. Кралските секретари заявиха, че това е пълна измислица и двойката е имала централно място в монархията. Така или иначе, след решението им да преустановят своите кралски изяви, на двамата ще им се наложи да живеят някак с обществения гняв.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар