Милица Гладнишка с неподходящ подарък за свекървата (Вижте нелепия гаф на актрисата)

Гласувайте за статията

Свекървата на Милица Гладнишка върна коледния й подарък

Майката на интимната половинка на Милица Гладнишка помрачи новогодишните й празници, връщайки й коледния подарък. Навръх Коледа 43-годишната Милица и приятелят й Иван Велчев, който е куклен актьор, празнували в дома на актрисата. Пристигнали роднините му от Враца.

Когато дошъл ред за размяна на подаръци, Гладнишка извадила малка кутийка. Майката на Иван се озадачила от размера на миниатюрния подарък и веднага го разопаковала. Когато видяла, че вътре има чифт сребърни обеци, тя направо помръкнала. „Благодаря, но няма как да ги сложа. Нямам дупки на ушите. Носи си ги ти!“, натъжила се бъдещата свекърва на Милица и й върнала кутийката обратно.

Пеещата актриса много се разочаровала, че е направила неподходящ подарък, но най-много се огорчила, че майката на Иван не го приела. Гладнишка разказа за конфузната ситуация по време на гостуването си в сутрешното предаване „На кафе“. „Разкажи ми как минаха при теб празниците?“, полюбопитства Гала.

„Зле! Много зле минаха. Имаше роднини от страна на моя приятел Иван. Много ги обичам, но… Някак си… Остана много храна. Те обичат много да готвят. Майката на Иван беше направила огромни сарми. Остана много храна и естествено, аз всичко дояждам. Добре че беше студено навън – цялата тераса беше пълна с храна.

Получих много подаръци, някои от които веднага продадох. Много е рентабилно! Аз също подарих подаръци, които се оказаха ненужни. Например, взех обеци за майката на Иван, но тя няма дупки на ушите и ми ги върна“, разказа Гладнишка.

Дълго време Милица не обелваше и дума за личния си живот. От 6 години актрисата е обвързана със своя колега Иван, който преди това въртял любов с ексцентричната Бианка Илич, нашумяла като Супер Бианка. Според запознати двамата се залюбили покрай дублажа на множество общи филми, които озвучават.

Свекървата на Милица Гладнишка върна коледния й подарък сн. Фейсбук

Свекървата на Милица Гладнишка върна коледния й подарък сн. Фейсбук

Гладнишка обаче се притеснявала, че медиите ще я одумват заради 10-годишната разлика във възрастта им в полза на младока, и пазела името му в тайна, пише „Уикенд“.

Милица прекара празниците с роднините на приятеля си Иван сн. Фейсбук

Милица прекара празниците с роднините на приятеля си Иван сн. Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар