Джулиана Гани: Няма да се правя на прислужница след раждането (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани спешно се вталява след раждането

Джулиана Гани стана майка на момченце навръх Нова година. Младата майка и момченцето й вече са си у дома. В специално интервю Джули разкрива как се чувства като майка и какво ще се промени в живота й оттук нататък.

„Чувствам се уникално, но не мога да опиша каквото и да било, защото всичко ми се случва като на филм все още“, казва Джулиана. Тя не крие, че е имала притеснения преди самото раждане. „Аз бях много притеснена преди раждането. Страх ме беше да родя по какъвто и да е начин. Илиян беше супер подготвен, дори знаеше как ще премине всичко стъпка по стъпка и беше уговорил да присъства.

Всъщност той се плашеше единствено от това дали раждането ще мине по план, а аз имах страх от неизвестното“, разяснява младата майка, пише „Уикенд“. Както вече стана ясно, Джули и нейният любим мъж са кръстили малката си рожба на светец и името започва с буквата „Д“. Засега обаче те не са разкрили цялото име на сина си.

Джулиана и Илиян вярват, че синът им ще е „добър човек с чиста душа“. „Всъщност, откакто забременях, зачестихме посещенията в църквата. Всяка неделя се молихме семейно за нас и за детето, което носех в себе си“, разкрива Гани.

Външен вид

Джулиана не планува интервенции по тялото си. „Засега не. Мисля, че външният ми вид е перфектен, пък и мога отново да спазвам режима си отпреди бременността“, казва младата майка и допълва, че Илиян й е обещал, че „ще я вкара във форма до два месеца“. „Възнамерявам да бъда секси майка“, категорична е Джули.

Тя разкрива, че по време на бременността е качила 7 килограма. „7 килограма качих за цялата бременност и вече съм свалила 5 от тях. До края на януари ще съм на старите си килограми. От февруари започвам отново тренировките, а дотогава ще наблягам на разходките и грижите за малкия“, споделя Гани.

Джулиана Гани няма да се превръща в домашна прислужница сн. Инстаграм

Джулиана Гани няма да се превръща в домашна прислужница сн. Инстаграм

Джули обещава на своите фенове и нови провокативни снимки съвсем скоро. „О, съвсем скоро! Всички знаят, че не съм от типа жени, които се притесняват от такива снимки. Не мисля, че дамите трябва да се превръщат в домашни прислужници с проскубана коса и широка нощница само защото вече имат мъж и дете. Добре е да са секси, красиви и самостоятелни“, категорична е Джулиана за външния вид на една майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Джулиана Гани: Няма да се правя на прислужница след раждането (Вижте какво сподели)”

  1. Гост

    ян. 19. 2020

    С малкото дете на ръце ще видим дали ще имаш време, сега ти е лесно, защото спи нонстоп, но след 7 месеца друга песен ще запееш.

Добавете коментар