Константин показва кулинарни умения в „Черешката на тортата“ (Кои са останалите участници?)

Гласувайте за статията

Константин спретва приказна вечеря с помощ на приятел

Константин показва кулинарните си умения в „Черешката на тортата“. В предаването следващата седмица ще видим кулинарни шедьоври, съчетани с творческа атмосфера, напрегната обстановка и жестока конкуренция. Зрителите ще станат свидетели на хапливите нападки между Фънки и Джийсън Брад Люис, напрежението между Жана и Деси и безспорната амбицията на Константин за победа.

Седмицата започва с много артистичност и забавление, защото първият домакин е ексцентричният участник от „X Factor Bulgaria“, понастоящем режисьор – Джийсън Брад Люис. В понеделник ще разберем дали скромното меню на Джийсън ще се понрави на компанията и най-вече на музиканта с пиперлив език Фънки, както и защо още в началото на вечерята се усеща напрежение на масата.

Следваща в кухнята ще твори певицата Жана Бергендорф. С щипка креативност, експерименти и малко нерви тя приготвя богата вечеря, съобразена най-вече с вкусовите предпочитания на Фънки. Домакинята поднася и няколко вида алкохолни напитки, които дори Деси Тенекеджиева се съгласява да опита, макар че принципно е въздържател. Вечерта е изпълнена с много веселие и разнообразни разговори. А завършекът е емоционалната история на Жана, свързана с легендарната Лили Иванова.

Кулинарното дерби следващата седмица продължава в дома на музиканта Димитър Ковачев-Фънки. С помощта на негов приятел кулинар – шеф Василев,  той приготвя традиционно българско меню, дори омесва и питка. Гостите попадат в неловка ситуация, когато се оказва, че всеки от тях ще даде интервю на необичайно място. По време на вечерята между Жана и Деси ще прехвърчат искри и те няма да скрият, че не симпатизират една на друга.

Деси Тенекеджиева

В четвъртък ще надникнем в дома на жената с много таланти – Деси Тенекеджиева. Жадна за победа, тя се развихря в кухнята и приготвя изобилно меню за своите гости. Вкусовите предпочитания на някои от участниците ще подложат на изпитание Деси и ще помрачат доброто прекарване. Въпреки положените усилия от нейна страна, вечерята не минава по най-добрият начин и както домакинята, така и гостите не се чувстват достатъчно комфортно.

Константин показва кулинарните си умения в "Черешката на тортата" сн. Инстаграм

Константин показва кулинарните си умения в „Черешката на тортата“ сн. Инстаграм

Финалът следващата седмица завършва с много настроение, тъй като последният участник е попфолк певецът Константин. Той ще покани участниците и зрителите в своя дом, където с чувство за хумор и помощ от приятел, спретва приказна вечеря. Приготовленията приключват по-рано от очакваното и Коцето се впуска в разкази за своето миналото. След пристигането на компанията на масата изненадващо се присъединяват съпругата на домакина – Надя, и техният син – Александър, а след това кулинарният шедьовър за едни се оказва кулинарен кошмар за други, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар