Восъчните фигури на Меган и Хари отделени от кралското семейство (Какво се случва с тях?)

Гласувайте за статията

От „Мадам Тюсо“ реагираха на новината, че Меган и Хари се отделят от кралското семейство

Восъчните фигури на Меган и Хари бяха отделени. От управата на музея на „Мадам Тюсо“ в Лондон официално обявиха решението си да отделят восъчните фигури на Меган Маркъл и принц Хари от тези на кралското семейство. До този момент всички членове на фамилията бяха подредени заедно в легендарния музей.

Решението идва дни след като двойката обяви, че се отказва от кралските си задължения и привилегии. В съобщението се казва още, че те ще заминат за Северна Америка, където ще работят, за да бъдат финансово независими.

„Както и останалият свят ние също реагираме на новината за оттеглянето на принц Хари и Меган от кралското семейство“, казва Стийв Дейвис, генерален мениджър на музея.

„От днес, восъчните фигури на Меган и Хари няма да присъстват в комплекта на Кралското семейство. Като едни от нашите най-обичани и популярни фигури, те ще останат в музея като важен експонат, докато всички ние ставаме свидетели на интересното им бъдеще“, добави Дейвис.

Преди разместването фигурите на Хари и Меган стояха до тези на кралицата, принц Филип, Уилям и Кейт. Интересен факт за фигурите е, че за направата на всяка една от тях са похарчени грубо по 150 000 паунда.

По-късно от Британското кралско семейство съобщиха, че разбират желанието на принц Хари и на неговата съпруга Меган да се дистанцират от кралските си функции и да се оттеглят от кралските си задължения. В официалното съобщение се казва, че това е сложен процес и ще отнеме време, пише nova.bg.

"Мадам Тюсо" отдели восъчните фигури на Меган и Хари от тези на кралското семейство сн. Инстаграм/ sussexroyal

„Мадам Тюсо“ отдели восъчните фигури на Меган и Хари от тези на кралското семейство сн. Инстаграм/ sussexroyal

Междувременно стана ясно, че Меган Маркъл се е завърнала в Канада, за да бъде със сина си Арчи. Това става в момент, в който кралица Елизабет Втора е поискала от служителите си да намерят работещо решение на проблема с оттеглянето на Меган и Хари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар