Николай Банев се страхува да не го изнасилят в затвора

Гласувайте за статията
Олигархът Николай Банев се къпе с дрехи в затвора от страх да не го изнасилят

Николай Банев не смее да се съблече в банята и се къпе с дрехи от страх да не бъде изнасилен – пише в. „Уикенд“, като се позовава на хора от затворническата администрация. Някогашният владетел на „Русалка“ допреди някоя и друга седмица се изживявал като баровец зад решетките, комуто се угаждат всевъзможни прищевки – баня само за него, храна от ресторант и други екстри. Това обаче е минало. Сега Банев е отритнат от обитателите на Централния софийски затвор, а причината е, че вече е разобличен като пълен мошеник – отбелязва изданието.

„На лъжата краката са къси, тази поговорка явно е известна на цялат България с изключение на Николай Банев“ – твърдят източници на изданието. Още в първите дни след като беше прехвърлен в затвора от следствената килия, където пропищя, че е нетърпима мизерия, той се сдушил с реномирани имена от кримихрониките. След като се хвалел с връзките си с политици и магистрати и впоследствие изобличен като патологичен лъжец, той бил оставен сам да се спасява в затвора. И последствията са налице…

Николай Банев вече дели килия с още петима роми. Тези „господа“ обаче не били никак сговорчиви, а Банев умирал от страх, че някой от закоравелите обитатели на пандиза ще му посегне и, не да си боже, ще го изнасили. По тази причина ходел до банята д дрехите си и през тях се замивал – разкриват пандизчии.

Влиятелните пандизчии дали гръб на Банев

В затвора вече вървят залози колко години ще отнесе Николай Банев, за това, че наряза на скрап най-печелившите предприятия на България. Повечето пандизчии са наясно със закона и прогнозирали не по-малко от 15 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар