Мила Йовович съвсем се запусна преди да роди (Вижте я неузнаваема)

Гласувайте за статията

Бременната актриса плаши с нездрав вид

Мила Йовович, която е бременна е неузнаваема. Тя е в очакване скоро да роди трето дете, но толкова е напълняла, че е трудно някой да я познае.

Профил в Инстаграм създаден от нейни фенове пусна снимки на актрисата, на които се вижда в какво се е превърнала по време на бременността си. Йовович, не само е напълняла в корема, което е съвсем нормално за жена в нейното положение, но и цялата е отекла, което най-вече личи по краката й.

Мила е в компанията на мъжа си Пол Андерсън и на по-голямата си щерка. Облякла е разпуснати и големи дрехи, които да не й пречат. А на нозете си е сложила удобни мокасини с равна подметка. Огромният й корем се подава под блузата, която едва го побира. Истинска мъка е да чакаш бебе и да се превърнеш в жена с такова огромно туловище,  съжаляват я феновете.

Актрисата призна, че ще има трето дете през месец август 2019 г. Благата вест пристигна почти две години след като тя абортира в четвъртия месец.

Това ще е третата рожба на Мила и съпруга й който е режисьор. Двамата са двойка от доста години и имат две дъщери – Дашиел Едън Андерсън и Евър Габо Андерсън. А третото пак ще е момиченце, предават от life.dir.bg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар