Владимир Зеленски призова Тръмп: Дайте ни доказателства, че Иран е свалил самолета ни!

Гласувайте за статията

Владимир Зеленски поиска от Тръмп доказателства, че Иран е свалил украинския самолет

Владимир Зеленски поиска от Доналд Тръмп да му предостави доказателствата, че Иран е свалил украинския самолет. Украинският президент е настоял американският му колега, да представи доказателства относно удара нанесен от Иран.

Както е известно, висши представители от Пентагона, още вчера първи оповестиха, че две балистични ракети на Техеран са ударили гражданския самолет, взимайки го за американски бомбардировач. От Техеран отричат това да е вярно и отказаха да предадат черните кутии от самолета. Те заявиха, че американците ще подменят информацията, тъй като искат да създадат военен конфликт в региона.

Последните събития така или иначе обаче предизвикаха кървава буря.

177 души екипаж и пътници от различни националности загинаха заради военния конфликт между двете страни. Украйна също се подготвя да се включи във военен пакт срещу Иран, както и Германия, ако се докаже, че иранското правителство е отговорно за катастрофата. Засега обаче в Киев искат неоспорими доказателства, че нападението е било умишлено.

Междувременно абсолютно всички авиокомпании извършващи граждански полети на територията на Близкия изток заобикалят Иран. Целта е да се избегне друг подобен сблъсък или нещо по-опасно.

Както се разбра по-рано, висши представители на Пентагона заявиха, че имат доказателства, как ирански ракети улучват украинския самолет. На кадрите се виждат изстреляните ракети и падането на самолета след това. Смята се, че военните в Иран погрешка са взели украинския самолет за американски бомбардировач. И това е довело до катастрофата с тези тежки последици, пише „Гардиън“.

Видео разкрива истината за катастрофата в Иран, Владимир Зеленски поиска доказателствата от Тръмп сн. You Tube

Видео разкрива истината за катастрофата в Иран, Владимир Зеленски поиска доказателствата от Тръмп сн. You Tube

И докато в Киев и Канада организираха бдения за жертвите на трагедията, то Франция предупреди, че Иран разработва свои ядрени оръжия. По думите на Париж, Техеран е нарушил сделката със запада и е в срок от 1- 2 години ще разполага със собствени ядрени оръжия. А това е доста тревожна новина, на фона на конфликтите, които назряват с Вашингтон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар