Брад Пит и Брадли Купър със силно мъжко приятелство (Вижте как ергенството ги събра)

Гласувайте за статията

Актьорите изненадаха всички с близкото си приятелство

Брад Пит и Брадли Купър, които от известни време са ергени успяха да изненадат всички на скорошно събитие. Никой не очакваше, че двамата актьори се разбират толкова добре. Явно ергенският живот ги е събрал.

Снимка: Инстаграм

 

И Брад и Брадли са считани за потенциални младоженци. Те са кредитирани за връзки с най-различни жени. Но нито един от тях не е потвърдил слуховете, които може да не са верни.

Скоро се състоя раздаването на наградите The National Board of Review Annual Awards. На събитието присъстваха 45 годишният Брадли Купър и 56-годишният Брад Пит, който получи награда за ролята си на Клиф Бут във филма на Тарантино „Имало едно време в Холивуд”.

Всъщност бившият на Джоли бе награден и със Златен глобус н 5 януари. А според уверенията на мнозина ще бъде награден и с Оскар.

Снимка: Инстаграм

Трябва да отбележим, че приза на Брад на годишните награди National Board of Review бе обявен от Брадли Купър. Той му го връчи, след което двамата актьори се прегърнаха на сцената по братски. А после си направиха още няколко снимки за спомен.

Няма съмнение, че приятелството им е силно. Мнозина смятат, че са си близки заради общите си преживявания. Не толкова отдавна Купър се раздели с Ирина Шейк, а Пит преживя драматичен и труден развод с Анджелина Джоли. Те обаче през цялото време се подкрепяха.

Скоро Брад бе забелязан в близост до жилището на Брадли, отивайки да посери приятеля си, предават от showdream.org.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар