Жоро Бирмата си сръбва шампанско с мама в Дубай

Гласувайте за статията
Жоро Бирмата посрещна с майка си Лидия Станоева Нова година в Дубай

Издирваният под дърво и камък от Интерпол Георги Станоев-Бирмата е посрещнал новата 2020 година в Дубай в компанията на майка си Лидия Станоева – Лидка Скалата – пише в. „Уикенд“.

„Жоро Бирмата беше заедно с майка си, пиеха скъпо шампанско и се забавляваха в голяма българска компания. После разбрах, че пернишкият милионер е издирван, не му личеше да е притеснен от нещо. Щрака с пръсти и въобще не му пука“ – обяснява информаторката на изданието.

Според нея Лидка Скалата долетяла спечиално за ЧНГ партито от Панама, където била на почивка. В дубай бизнесдамата отседнала в дома на свой познат фитнес инструктор, който от години учи арабите как да помпат мускули. Двамата се познавали от много време, даже Лидка Скалата ходела при домораслия Аполон на уроци по бодибилдинг, преди мачото да изчезне към Обединените арабски емирства – гласи софийската клюка.

Жоро Бирмата изчезна малко преди да бъде арестуван при спецакция срещу производството на цигари без бандерол. На 24 август 2018 г. Окръжната прокуратура в Пловдив обвини 23-ма души, подчинени на Бирмите, за производство на контрабандни цигари. Тогава Жоро Бирмата и баща му успяха да избягат, преди да ги окошарят. Оттогава Георги Станоев се крие в Дубай.

Жоро Бирмата е издирван с Интерпол

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар