Веселин Маринов проговори за новата си изгора (Ще има ли сватба?)

Гласувайте за статията

Веселин Маринов харесва сватбения ритуал, но обича думата „брак“

Веселин Маринов направи равносметка на изтеклата година. „Характерът ми е такъв, че запазих много неща от юношески ми мисли. Те са ми като недостатък в днешния студен свят. Обичах да получа писмо, написано на ръка. Музиката ми е много романтична и е отправена към красотата на жената“. Това коментира в ефира на „Събуди се“ любимецът на цяла България.

Той обясни, че 2019-та година е изпратил с музика. „Последните дни на миналата година работих. За мен нямаше празник. Имах имен ден след Нова година и имах повод да се видя с моите приятели след новогодишната нощ. Нямах време обаче да отговоря на 91 съобщения. На Коледа пък си бях с най-близките хора“, каза още Маринов.

Певецът открехна и завесата около личния си живот. По думите му той никога не използва думата „брак“. „Думата „брак“ звучи грубо“, казва изпълнителят. „Никога не я казвам. Много харесвам сватбения ритуал и силата да поискаш ръката на една жена“, обяснява Маринов. Той разкри, че с жената до него са заедно от почти две години. „Много съм щастлив, че жена ми е до мен и ми дава онова, което от доста години не бях получил. Тази любов, която всеки един мъж иска да има“, споделя изпълнителят. Той  е категоричен, че вярва с любовта и приятелството.

„Онези, които казват, че не вярват в любовта, не знаят какво е. Животът ми в личен и професионален план е добре“, каза още Веселин Маринов в студиото на „Събуди се“.

Веселин Маринов харесва сватбения ритуал сн. nova.bg

Веселин Маринов харесва сватбения ритуал сн. nova.bg

Според изпълнителя приятелството, любовта и здравето са все неща, които човек няма как да купи. „През миналата година нямах разочарование от приятелството. То е едно от нещата, които са важни за човек и се радвам, че в живота ми затвърдих ценни приятелства“, добавя любимецът на България, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар