Емилия отново бойкотира „Пайнер“

Гласувайте за статията

За пореден път Емилия обърна гръб на музикалния си продуцент

За пореден път Емилия реши да се отцепи от шефа си Митко Димитров. От известно време изпълнителката демонстрира повече независимост. Тя реши да тръгне по стъпките на колежките си Ивана и Глория.

Блондинката вече разполага със собствен канал в Ютуб. Освен с него, тя се сдоби и с личен сайт, в който продава чаши и албуми с лика си. От тези дейности Емилия прибира приходите, без да отчита процент на Пайнера.

Първата крачка с постепенното си отцепване от музикалната компания, Емилия направи с решението си да не пее на концерта в Пловдив. Още тогава тръгна слух, че отношенията й с Пайнера вече са започнали да се пропукват.

Емилия се оправда с многобройните ангажименти по празниците и желанието си да отдели повече време на семейството си. Първа тази тенденция въведе Галена, която обяви, че ще пее само от понеделник до четвъртък.

Половинката на Жорж Башур се опита да разсее съмненията с кратък пост в мрежата, заявявайки че е в прекрасни отношения с шефа си. Тя допълни, че продължава да работи с „Пайнер“, но просто има нужда от време за реализацията на новия си проект и поради тази причина няма да се изяви на концерта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар