Слави Трифонов бесен на подчинените си

Гласувайте за статията

Слави Трифонов бесен на най-верните хора от екипа си

Най-верните хора на Слави Трифонов успяха да го вбесят до краен предел. В епицентъра на конфликта се оказа Иван Атанасов. По случай личния си празник на Ивановден, Ванката почерпил солидно колегите си, узна „България днес” позовавайки се на достоверен източник.

Той решил да почерпи колегите си от новата телевизия на Дългия с домашно вино и ракия. Цял ден в студиото на телевизията се вдигали тежки наздравици в чест на Ванката. Най-активен в тази дейност се оказал Краси Радков. Комикът често кани колегата си за свой помощник на частните партита, на които се изявява. За помощта Радков се отплаща подобаващо на своя приятел и колега.

Слави Трифонов последен разбира за импровизирания купон. Появявайки се в студиото, шоуменът заварва подчинените си на масата, а не по работните им места. Това много го разгневило и той не сдържал емоциите си.

“ Как може да пиете в работно време?! Изчакайте да приключим и тогава сядайте на масата!“, разкрещял се гневният Слави Трифон. Ванката се опитал да поеме цялата вина върху себе си, но дори и по този начин не успял да успокои шефа си, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар