Биляна Гавазова направи важна крачка в личния си живот

Биляна Гавазова направи важна крачка в личния си живот
5 (100%) 1 vote

Биляна Гавазова предприе важна крачка в личния си живот

Биляна Гавазова направи първата крачка към помиряването с майката на мъжа си Тодор, узна HotArena. Най-после снаха и свекърва са изгладили противоречията си.

Първоначално родителите на Тодор били против връзката му с амбициозната телевизионерка. Но след като се убедили, че Биляна умее да постига баланс между семейния живот и работата си, те променили отношението си към нея.

Гавазова също потвърди, че е в перфектни отношения със свекървата си. Преди дни майката на Тодор отпразнува своя 60-и юбилей. В разгара на купона Биляна публикува фотос с рожденичката Ани.

„Казват, че една жена не се пита за годините. Ако живееш достойно обаче, са гордост, ако си дал толкова любов и обич. Честит 60-годишен юбилей, прекрасна Ани (майка, баба и свекърва). Момичето в теб се усмихва днес, пази го още дълги години! Обичаме те!“, написа телевизионерката.

Въпреки, че двете дами вече са заровили томахавките, Биляна Гавазова все още не може да разчита на свекърва си в битов аспект.

След появата на бял свят на сина й, журналистката разчита единствено на своята майка в грижите за него. Родителката й пристигна от Шумен, за да се грижи за малкия си. В грижите за сина си Биляна Гавазова разчита и на своята сестра Елмира, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар