Димитър Рачков разгневи почитателите си

Гласувайте за статията

Почитателите на Димитър Рачков са възмутени

Димитър Рачков прибира колосални суми от забраненото си шоу, узна HotArena. Но за сметка на това, феновете му са гневни.

Комикът заработва рекордни суми от изтърканите му вече скечове, които от години се въртят в телевизионния ефир. Зрители, които са присъствали на забраненото му шоу, коментират с разочарование преживяното. Те са категорични, че представянето на Рачков не оправдава по никакъв начин високите цени на билетите.

Тази година той е решил да изнесе спектакъла си в „Арена Армеец“, а не в НДК, както беше миналата година.
„Билетите му са по-скъпи от тези на Лили Иванова. След като самата тя се отказа да прави концерти в Арена Армеец, на какво се надява той?“, коментират зрители в социалните мрежи.

Тези от тях, които вече са гледали моноспектакъла на Рачков, коментират с възмущение, че той си позволявал груби подигравки с големи български звезди, сред които и Лили Иванова.

„Платих 50 лева за билет за шоуто му миналото лято, за да слушам неговите смешки от телевизията и Милко Калайджиев“, пише разочарована фенка на комика. В шоуто му освен балерини, присъства и по една известна личност.

Ако Рачков успее да напълни „Арена Армеец“, приходите му ще са над 500 000 лв. За наем на залата той ще плати 15 000 лв. Но този разход, както и хонорарите на балерините, със сигурност ще бъдат поети от спонсорите му, пише Хот арена, позовавайки се на Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар