Меган Маркъл и Хари стават милионери след разрива с монархията (Вижте хитрия ход на американката)

Гласувайте за статията

Херцозите с хитра стратегия след отделянето от монархията, превръщат кралските си връзките в частно предприятие

Макар Меган Маркъл и Хари да отказват финансиране от държавния бюджет те ще водят доста комфортен живот. Съпрузите имат ясна стратегия как да печелят пари.

Рон Торосян, който е изпълнителен  директор на американската PR агенция 5WPR вярва, че след абдикацията Меган и Хари ще могат да сключат всяка сделка в света и всяка една от тях ще е печеливша и за двете страни. Това ще донесе на съпрузите цяло състояние.

Меган Маркъл е моторът на разрива на Хари с близките му

Меган Маркъл ще остане супер звезда, заявява Рон пред The Mirror, които го цитират. „Въпреки това двойката трябва много да внимава и да защитава внимателно личния си живот защото техния благотворителен фонд се приема добре от обществеността.”

Източник, близък до семейството издава, че Хари и Меган са изключително амбициозни и смятат да станат една от най-известните и влиятелни двойки в света. „ Те очевидно оценяват своята глобална привлекателност и я поставят над институцията монархия. И някой ги е посъветвал да превърнат кралските си връзки в печелившо частно предприятие”, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар