Лейди Гага разплака Опра Уифри в ефир (Какво разкри?)

Гласувайте за статията

Лейди Гага с шокираща изповед пред Опра Уифри

33-годишната Лейди Гага разказа откровено за това, че е станала жертва на насилник. В продължение на няколко години певицата страдалата от посттравматично разтройство. Лейди Гага стана първият гост на Опра Унфри за 2020-та година.

Поп звездата се появи пред 15 000 зрители с розова коса, с очила и с черен костюм. С разкритията си изпълнителката шокира феновете. Гага призна, че е била изнасилена от мъж на 19 години. Тя сподели, че го познавала от детството си и той бил много по-възрастен от нея.

„Бях изнасилена многократно на 19-годишна възраст. Поради това развих посттравматично стресово разтройство. За съжаление, болестта не се поддава на лечение“, обясни Лейди Гага пред Опра Уинфри.

Стефани Джоан Анджелина Джерманота, както е истинското име на американската актриса, съобщи, че е работила много. Но това не е могло да я спаси от страданията. „Станах звезда много рано, гастролирах и се изявявах. И никога не съм имала представа какво е насилие. Но след това, което ми се случи, често изпитвах силна болка. Такава, като по време на посегателството“, разказва певицата.

И досега тя все още страда от ужасно главоболие. Носителката на „Оскар“ за най-добра песен във филма „Роди се звезда“ каза, че психическото състояние на човек, подобно на физическото, е много важно и такива проблеми не могат да бъдат игнорирани.

С признанието си Лейди Гага дори разплака Опра Уинфри. След предаването тя влязла в съблекалнята при своята гостенка с думите: “ Ти беше невероятна. Никога не бих си помислила, че такова нещо е могло да ти се случи“. След което Опра прегърнала певицата.

Брадли Купър

Лейди Гага говори и за връзката си с Брадли Купър по време на снимките на „Роди се звезда“, съобщава „Индипендънт“. „Свършихме отлична работа, за да измамим всички“, подчерта певицата. „Създадохме тази илюзия и хората ни повярваха“, допълва тя.

Лейди Гага разплака Опра Уинфри сн. YouTube

Лейди Гага разплака Опра Уинфри сн. YouTube

По-рано Лейди Гага твърдеше, че е „опустошена“ от скандала, който избухна след раздялата на Ирина Шейк и Брадли Купър. Наскоро скандалната певица беше хваната да се забавлява на сватбата на приятел. Тя дори танцува на масата. В новогодишната нощ за посрещането на 2020-та година пък певицата страстно целуна мъж на публично място, пише dariknews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар