Джулиана Гани не се спира (Младата майка тръгна по процедури)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани не пропуска разкрасителните процедури

Джулиана Гани пренебрегва бебето заради външния си вид. Младата майка и нейният любим мъж Илиян Найденов станаха родители на момченце навръх Нова година. От три дни Джули и бебето са си у дома, а тя разкри, че малчуганът вече командва вкъщи.

„Вчера беше изписването на нашия принц и той вече командва къщата със замах, хаха!“, написа щастливата майка в официалния профил в социалната мрежа Инстаграм. Веднага след раждането пък Джулиана даде няколко интервюта от болничната стая за различни медии и сподели много подробности около раждането на първия си наследник.

Малчуганът, чието име започва с „Д“, се е появил на този свят със секцио, защото е бил твърде голям за нормално раждане – 3, 700 кг. Раждането е станало в София, а не в Пловдив. През цялото време до Джулиана е бил нейният годеник Илиян Найденов, който споделя в мрежата, че обожава медицината и е бил „главен асистент хирург на раждането на сина им“.

Гани разкри също, че дори през бременността се е подлагала на разкрасителни процедури. „Не съм се лишавала от абсолютно нищо и бях ежедневно на процедури. Мигли, боядисване на коса, кола маска, маникюр – всичко“, каза Джулиана за urbanmama.bg. Тя сподели също, че няма да кърми бебето заради бюста си. „Реших, че няма да кърмя и не съжалявам за това, защото щеше да ми се наложи още една операция на гърдите след кърменето.

Консултирахме се с много лекари и всички бяха единодушни, че няма да мине без последствия за външния ми вид. Прецених, че ще си спестя поредното рязане и ще храним бебчо с адаптирано мляко“, сподели Гани.

Джулиана Гани тръгна по процедури сн. Инстаграм

Джулиана Гани тръгна по процедури сн. Инстаграм

Младата майка неведнъж е казвала, че много държи на външния си вид и дори бебето не може да промени това. Дори и след раждането, Джули намира време за разкрасяване, става ясно от последната й публикация в социалната мрежа Инстаграм. „Бърза промяна във визията и продължаваме със смяната на памперси!“, пише Гани от фризьорския салон, като не пропуска да изтъкне, че животът й изцяло се е променил, откакто е станала майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар