Златка Райкова гледа другите деца на Благой Георгиев

Гласувайте за статията

Оказа се, че Златка Райкова е перфектната майка

Златка Райкова доказа, че е перферктна майка. Само преди месец тя дари футболиста Благой Георгиев със син, който е наследник номер 4 за него. Футболистът има син и дъщеря от бившата гимнастичка Христина Витанова. Шампионката по танго Есмер Омерова също го дари със син преди 3 години.

По всичко личи, че за Златка не е проблем факта, че нейният любим има още 3 деца от бившите си половинки. Бившата плейметка не дели децата на любимия си от своя син, видя HotArena.

Тя приема останалите деца на Благо като собствени и се отнася с тях като истинска майка. Златка постоянно е до децата му от Христина Витанова и ги обгрижва, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес”.

Влюбените споделиха в мрежата как прекарват свободното си време с деца. Те публикуваха трогателна снимка, на която позират с всички малчугани. Под фотоса Джизъса написа: „Не може да се опише с думи”.

Златка Райкова направи още нещо, с което се отличи от останалите изгори на любимия си. Тя реши техният общ син да носи името на Благо. Децата от връзката му с Христина Витанова носят библейските имена Йоана и Давид. Синът му от Есмер се казва Елай.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар