Митко Пайнера направи неочаквано разкритие за личния живот на Андреа

Митко Пайнера направи неочаквано разкритие за личния живот на Андреа
5 (100%) 2 votes

Бившият работодател на Андреа направи неочаквано разкритие за личния й живот

Митко Димитров сподели снимка, на която позира до Андреа, видя Хот арена. Фотосът е направен по време на срещата, на която двамата изгладиха различията си и най-после заровиха томахавката.

Дни преди настъпването на Нова година, блондинката се срещна с бившия си шеф. Но най-интересното в случая е, че на срещата е присъствал и Кубрат Пулев. Това стана ясно от разкритията на Пайнера.

Той поясни, че не възпрепятства по никакъв начин участията и изявите на Андреа и не налага каквито и да било рестрикции на певицата.

„Направихме полезна и за двете страни среща и се разбрахме стискайки си ръцете в интерес на музиката, в името на добрите ни успехи през годините и с разума на позитивно мислещи хора!!! Андреа не е в Пайнер, но всички, които проявяват интерес към нея за участия, концертни изяви и предавания, може да се свържат с екипа й“, заяви музикалният бос.

Той допълни, че достоверността на думите му може да бъде потвърдена лично от Кубрат Пулев, който е фотограф на снимката му с Андреа. Митко Димитров пожела много професионални успехи на Кобрата.

С разкритието си той потвърди спекулациите, че бившата пайнерка все още има връзка с боксьора. Преди дни се появи слух, че двамата са били засечени в хотел в Пловдив.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар