Стефан Димитров празнува имен ден с Петър Стоянов (Снимки от купона)

Гласувайте за статията

Композиторът с шумен купон за Стефанов ден, покани президента Стоянов, но Васко Кеца липсваше

Стефан Димитров отбеляза именния си ден преди няколко дена с пищна софра, тънки мезета и маркови питиета. Купонът на композиторът бе в изискан столичен ресторант, а сред ВИП гостите се отличи президента Петър Стоянов със съпругата си Антонина. Която както винаги демонстрира висока класа с ултра модерен и марков тоалет.

Снимки: Ретро

Семейство Стоянови бяха сред най-важните гости и на 70-годишни юбилей на Димитров. Майсторът на шлагерите чукна 70 през май миналата година. Като представител на актьорската гилдия бе комикът Георги Мамалев.

На снимките от партито се вижда, че поканените доста добре са полели името на обичания съпруг на Богдана Карадочева. Масата е отрупана с всякакви питиета и пълни чинии с изискани ястия.

Прави впечатление обаче, че във веселата компания липсва един от най-близките приятели на музикантското семейство. А именно Васил Найденов и неговия мениджър, с когото са неразделни Ивайло. Стефанов ден бе на 27 декември, а в дните по Коледа и преди Нова година Кеца със сигурност е бил натоварен с празнични ангажименти. Затова не е присъствал на събитието.

Поздравления за именника дистанционно отправиха едни от най-големите имена в българската естрада като Мишо Белчев, Орлин Горанов, Криси Димитрова и скулптора Георги Чапкънов, предават от retro.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар