Бомба: Радина Кърджилова и Деян Донков се женят на яхта! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Радина Кърджилова и Деян Донков вдигат така чаканата сватба на яхта!

Актрисата Радина Кърджилова и нейният любим Деян Донков вдигат сватба в близките месеци. Двамата ще превърнат прекрасния си личен момент в истинска приказка, за която отдавна мечтаели да се сбъдне.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова ще каже „Да“ на любимия си Деян Донков

Като водещ партньор при взимането на решения, Деян вече измислил сценария за щастливото събитие. Всичко щяло да протече в духа на романтиката, с мирис на море и автентични балкански ритми.

Радина и звездата от сериала „Под прикритие“ планирали да наемат яхта и да поканят най-близките си приятели и роднини.

Списъкът още не е готов и тепърва го обмисляли детайлно. Разходите за празненството на яхта никак не са малки. Деян и половинката му ще трябва да се бръкнат по около 300-400 евро на човек.

Цената е само за церемонията и свидетелите на подписването. Поне още 3-4 хиляди ще им струва почерпката и пребиваването на плавателния съд. Ако младоженците пожелаят специално посрещане или допълнителни услуги, сумата ще скочи почти двойно.

Деян обаче държал на още една екстра – лично да им свирят оркестър „Карандила“. Което допълнително ще оскъпи сватбата им с няколко хиляди лева отгоре, пише столичен вестник.

Музикантите от ромския духов оркестър от Сливен били готови да направят отстъпка за влюбените, тъй като се познават и вече са гостували на рожден ден на Деян, но договорките тепърва предстоят.

Сега, след като синът им Христо поотрасна, той ще има възможност да присъства на сватбата и да стане свидетел как майка му и баща му си разменят клетви за вярност.

„Ако има двойка, която да заслужава такъв символичен завършек на историята, това са Радина и Деян, защото те много се обичат!“, коментират колегите им от театъра. Връзката на двамата премина през различни перипетии.

Катаклизмите бяха съпроводени с ревност, скандали и дори съмнения за физическо насилие, но явно любовта е по-силна и е успяла да потуши всякакви дрязги. Откакто е в майчинство, Радина е напълно променена, както признава и самата тя.

Далеч по-спокойна, а и наслаждаваща се на домашния уют. Ето защо в плановете им категорично влиза и второ дете, което се надяват да е съвсем скоро, за да може Христо да си има братче или сестриче с малка разлика в годините.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар