Херцогинята се изложи с избора на облекло, тоалетът й изигра лоша шега

Меган Маркъл и принц Хари след шестседмичната си ваканция се върнаха към служебните си задължения. Първата им публична изява за новата година бе посещение на Канадска къща в Лондон като част от годишната им почивка, която прекараха в северно американската държава. Херцогинята се бе облякла в цветове, които много жени избягват – в няколко нюанса на кафявото. Меган бе избрала поло и пола от сатен от не толкова скъпата марка Massimo Dutti и палто в бежов цвят както и кафяви велурени обувки с висок ток. [caption id="attachment_615239" align="aligncenter" width="355"]Меган Маркъл с първа публична изява и моден гаф след ваканцията (Вижте как се изложи – Снимки) Снимка:
Getty Images[/caption] Явно, че смятаната за модна икона американка не бе направила своя най-добър избор. Най-вече на пола и блуза. Материята на полото не е била от най-високо качество защото на излизане от срещата с върховния комисар на Канада под мишниците й се видяха петна от пот. [caption id="attachment_615240" align="aligncenter" width="355"]Меган Маркъл с първа публична изява и моден гаф след ваканцията (Вижте как се изложи – Снимки) - Снимка 2 Снимки:
Getty Images[/caption] Материята на полата също се оказа доста неудачна. Тя бе от сатен, а той много лесно се мачка и на снимките се вижда, че точно това се е случило на работната среща на херцогинята на Съсекс. [caption id="attachment_615241" align="aligncenter" width="355"]Меган Маркъл с първа публична изява и моден гаф след ваканцията (Вижте как се изложи – Снимки) - Снимка 3 Снимка:
Getty Images[/caption] Критиците в социалните мрежи веднага направиха заключение, че такова нещо не бива да се случва и е недопустимо за принцесите. Макар и  те да са хора като всички останали. Иначе Меган и Хари изглеждаха отпочинали и освежени от дългата си почивка зад граница, предават от ladyzone.bg.