Хороскоп за 8 януари, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Ще получите добра новина, която ще ви развълнува. Не бързайте да се хвалите на близките си – първо проверете дали наистина е това, което сте си представяли. Днес няма да има нещо, което ще успее да развали настроението ви. Насладете се на компанията на половинката си и прекрасната вечер. Малко романтика няма да ви е излишна.

Скорпион
Добре е днес да спрете да премисляте планове и идеи и да започнете да действате. Нищо няма да се получи, ако само обмисляте. В началото ще сте несигурни, но бързо ще придобиете увереност. Предстои ви вълнуващо запознаство, което бързо ще прерасне в романтична връзка.

Стрелец
Днес сте ентусиазирани и енергични. Добре е да вложите тези чувства в нещо ново. Не се разочаровайте, ако не се получи това, което очаквахте. Очаква ви интересно телефонно обаждане – ще получите покана за пътуване. Обърнете внимание на семейството си – някой има нужда от вас.

Козирог
Напоследък сте претоварени и изморени. Добре е днес да поставите себе си пред всички останали и да се фокусирате над вашите нужди и желания. Трябва да намерите начин да си почивате повече – както физически, така и психически. Някой близък ще ви поиска съвет – бъдете откровени с него.

Водолей
Днес ще сте объркани. Ситуация на работното място и раекцията на колегите ви ще ви изненада и може да промени мнението ви за някои от тях. Засега се фокусирате върху задачите си. За останалите неща ще имате възможност да мислите по-скопойно през почивните дни.

Риби
Обърнете внимание на финансовото си състояние. Възможно е сега да имате някои затруднения, с които не знаете как да се справите. Днес ще спрете да избягвате проблема и ще потърсите съвет. Не се фокусирайте изцяло върху проблемите си – отделете време и за хубавите неща в живота. Отдайте време за развлечения и отдих.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар