Хороскоп за 8 януари, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Днес ще се захванете с нещо, което неотдавна ви е заинтригувало – така ще намерите ново любимо развлечение. Стойте далеч от конфликти – колега не е в настроение и е по-раздразнителен от обикновено. Не му обръщайте внимание, ако е нещо сериозно, той сам ще ви потърси. Бъдете по-толерантни към околните.

Телец
Днес се чувствате ентусиазирани и изпълнени с енергия. Не бързайте, докато изпълнявате задачите си – не искате да допуснете грешки от невнимание. Направете планове за вечерта с приятели и излезте да се забавлявате. Насладете се на времето си с тях. Предстои ви вълнуващо запознанство.

Близнаци
Ще се появи възможност да получите паричен бонус. За целта ще е необходимо да свършите доста работа извън текущите ви задължения. Помислете дали е добра идея и дали си струва да се преуморите. Вечерта си починете и се насладете на компанията на близките си и на домашния уют.

Рак
Добре е днес да се фокусирате върху вашите нужди и желания. Поглезете се с дребна покупка. Обмислете бъдещи планове и идеи, но най-важното е да отдъхнете. Ще получите покана за някакво събитие вечерта. Добре преценете дали искате да отидете, или предпочитате домашния комфорт и уют.

Лъв
Ще получите възможност на работното място да реализирате проект, за който си мечтаете от много време. Обмислете плюсовете и минусите, преди да дадете отговор. Ще вземете правилното решение. Обсъдете случилото си с близките си и чуйте тяхното мнение по въпроса – ще ви е от полза, затова не го пренебрегвайте.

Дева
Добре е днес да проведете разговор, който от доста време очаквате с някой близък. Опитайте да говорите спокойно, без да се карате. Ще оправите недоразуменията помежду си. Някой от семейството ще предложи идея за интересно пътуване – обмислете я. Една кратка авантюра няма да ви е излишна.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар