Разкритие: Мерилин Монро родила тайна дъщеря на Джон Кенеди (+ Коя е тя?)

Гласувайте за статията

Мерилин Монро крие тайна дъщеря от Джон Кенеди

Актрисата и певица Мерилин Монро има тайна дъщеря от президента на САЩ Джон Кенеди. Новината разкри сензационно лекарят на звездата. А за това потвърди и момичето, което твърди, че холивудската легенда е негова майка.

Дълги години Гладис Бейкър Морис вярвала, че е далечна роднина на Мерилин Монро, въпреки удивителната прилика между двете. Наскоро обаче Гладис започнала процедура за доказване на роднинските си връзки с Мерилин Монро и Джон Кенеди.

Гладис твърди, че е осиновена дъщеря на Мередит Бейкър, далечна братовчедка на актрисата, която я е осиновила като бебе. Двете не изглеждали близки, но се оказало, че пазят сериозна тайна.

Лекарят на Монро също твърди, че актрисата е родила дете. През юни 1961 година тя дарила президента на САЩ с дъщеря, но скрила този факт. Още повече, че преди това преживяла два спонтанни аборта, пише „Инкуайър“.

За медиите Гладис заявила, че иска да разкрие произхода си, след като Мередит й разкрила на смъртното си легло, че е осиновена. И в действителност е резултат от забранената любов между Монро и Кенеди.

„Каза ми, че Мерилин се опасявала, че братята Кенеди ще убият и нея, и мен, ако научат за бременността й. Така че ме родила в тайна, а малко след раждането ме оставила при Мередит, която ми беше майка през целия ми живот“, казва още Гладис.

Тя е представила пред съда документи, които удостоверяват, че наистина е осиновена. А също така е започнала и процедура за доказване на роднинските връзки с Монро. Въпреки голямата прилика между двете, това не е достатъчно. Но, ако се докаже, че е дъщеря на Джон и Мерилин, тя ще получи около 100 милиона долара, на колкото се оценява богатството на покойната актриса. Състояние, което се увеличава с по 5 милиона всяка година.

Мерилин Монро крие тайна дъщеря сн. Уикипедия

Мерилин Монро крие тайна дъщеря сн. Уикипедия

А тайната на нейния произход ще се окаже една от най-пазените в американската история.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар