Принц Джордж с първи официален портрет като престолонаследник

Гласувайте за статията

Принц Джордж официално позира като престолонаследник

Те са великата четворка! Кралица Елизабет за първи път позира заедно с тримата си наследници – принц Чарлз, принц Уилям и принц Джордж. Щастливото семейство застана пред обективите на камерите малко преди Коледа, а малкия принц направи дебютът си като престолонаследник.

Официалният портрет е направен в една от залите в двореца Бъкингам. Кралицата е в центъра на снимката, а принц Джордж е застанал пред дядо си. Интересното е, че принц Уилям е от лявата страна на кралицата и е очевидно колко е близък с баба си.

Въпреки че Елизабет заяви, че няма да прескочи едно поколение в линията с унаследяване, 93-годишния монарх определено се радва на по-голяма подкрепа и симпатия от сина си – принц Чарлз. Самият той неотдавна навърши 70 години и много от поданиците на кралицата се надяват да се откаже в полза на принц Уилям. Самият херцог на Кеймбридж обаче далеч не бърза да стане крал. И неведнъж е заявявал, че няма амбиции да поема властта толкова млад, пише „Дейли мейл“.

Междувременно малкият принц Джордж вече прави първите си стъпки като кралска особа. Макар и малък, той придружава родителите си на официални визити, а и не само. Неотдавна Кейт и Уилям споделиха, че синът им често е с тях на различни благотворителни инициативи. Малчуганът редовно е с него на различни срещи с бездомни или с инвалиди. Джордж се научил на отговорност и на внимание към другите хора. А освен това показал, че искрено се интересува от хората, които нямат дом и не живеят като семейството му.

Принц Джордж с първи официален портрет като престолонаследник сн. Инстаграм

Принц Джордж с първи официален портрет като престолонаследник сн. Инстаграм

Малкият принц беше звезда и на коледното парти на кралицата. В двореца Бъкингам той приготви празничен коледен пудинг, който по-късно бе сервиран на служителите на кралското семейство. И въпреки че не е особено очарован от вниманието към себе си, вече показва доста отговорно приемане на факта, че е роден, за да бъде крал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар