Принц Чарлз с предложение за брак към мистериозна блондинка (Коя е тя?) Преглеждания: 3479

Принц Чарлз с предложение за брак към мистериозна блондинка преди сватбата с Даяна сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Принц Чарлз два пъти иска ръката на своята любима

Принц Чарлз отправя предложение за брак към мистериозна блондинка малко преди сватбата си с принцеса Даяна. Можете ли да си представите, че титлата „принцеса на Уелс“ е можело да носи друга жена, а не лейди Ди? Оказва се, че малко преди сватбата си с трагично загиналата Даяна, принц Чарлз два пъти е правил предложение на мистериозна блондинка.

Въпреки че обичал жените, бъдещият наследник на трона ясно разбирал, че в живота му основното ще бъде не любовта, а предаността и службата към британския кралски двор. Макар и всички да смятат, че единствената любов на Чарлз е Камила Паркър -Боулс, с която по-късно изневерява на Даяна, се оказва, че няколко години преди годежа с госпожица Спенсър, той е поискал ръката на съвсем друга жена – Анна Уолъс.

Тя била дъщеря на земевладелец от Шотландия, обичала да ловува и била много интелигентна и жизнена личност. За съжаление, непокорният й характер разбил сърцето на сина на Елизабет Втора. Той на два пъти искал ръката на своята любима и на два пъти се сблъскал с категоричния й отказ.

Принц Чарлз се надявал, че Анна ще промени решението си. Мечтата му, че Уолъс ще се омъжи за него, се разбила на парчета на празненството по случай рождения ден на кралицата в двореца Уиндзор през 1980-та година.

И всичко това, защото принцът цяла вечер пренебрегвал красивата блондинка, танцувайки с други дами от високопоставени семейства. „Никога през живота ми не са се отнасяли толкова зле с мен. Остави ме намира. Сега ще трябва да продължиш тази вечер и живота си без мен“, казала тя на Чарлз, когато той се опитал да я покани на танц.

Принц Чарлз с предложение за брак към мистериозна блондинка преди сватбата с Даяна сн. Инстаграм
Принц Чарлз с предложение за брак към мистериозна блондинка преди сватбата с Даяна сн. Инстаграм

По-късно Анна Уолъс се омъжва за сина на лорд Джони Хескел. Бракът й обаче не продължава дълго и няколко години по-късно тя се омъжва за Том Оутс. За съжаление, 16 години по-късно съюзът им се разпада, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.