Тодор Славков събра семейство и роднини за празниците! (виж тук) Преглеждания: 3577

Тодор Славков призна и, че се е отървал от алкохола
0
Оценете този post

Тодор Славков събра семейството си за празниците!

По повод новогодишните празници, Тодор Славков не пропусна да събере роднините си и да направи парти. В първите редици Малък Тошко снима Жени Живкова, съпруга й, красивите й момичета. А по-късно към компанията се присъедини и манекенката Ралица Балева.

Тодор Славков
Тодор Славков призна и, че се е отървал от алкохола

Тя от години живее извън България, но бе лице на няколко колеции на дизайнерката Жени Живкова, пише вестник България днес.

Припомняме, че наскоро Тодор Славков призна, че не е милионер и никакви милиарди не му е оставил баща му.

„Занимавам се с бизнес, плащам си данъците. Милиардите, за които се пише и говори, са митология. Аз, ако ги имах тези пари, нямаше да живея в България, нямаше и да работя“, категоричен е Славков.

48-годишният мъж от година и повече не ходи по нощни заведения, алкохол също не пие. Вече е осъзнал, че за малко е можело да стане алкохолик.

„Дълго време, преди да спра да пия, осъзнавах, че имам проблеми с алкохола. Което е най-важното – сам трябва да направиш първата стъпка. До ден днешен половината ми приятели мислят, че са обикновени пияници, а не могат да проумеят какви закоравели алкохолици са.

След „Биг брадър“ спрях с алкохола. Но в предаването на много неща се научих. Най-вече на това, че не бива човек да се взима прекалено на сериозно. Аз и сега си живея живота и не преча на околните“, споделя Малък Тошко.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.