Бомба: Дивна и Димо Алексиев са твърди участници в „Капките“! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Дивна и Димо Алексиев ще участват в новия сезон на „Като две капки вода“!

Димо Алексиев влиза в шоуто „Като две капки вода“. Актьорът е получил покана лично от Маги Халваджиян. Продуцентът на шоуто е удивен от певческите умения на Димо.

Димо Алексиев

Димо Алексиев и Дивна уговорени за „Капките“

Алексиев изуми всички с представянето си в „Маскираният певец“. Скрит зад образа на Рицаря, никой от детективския панел не успя да разпознае екранния доктор Генадиев.

Макар да е страшно натоварен с „Откраднат живот“ и постановките в Народния театър, Алексиев е приел да участва в предаването за имитации. А Халваджиян не изневерява на традициите във всеки сезон на шоуто да има актьор сред участниците.

Предишни години това бяха Станимир Гъмов, Филип Аврамов, Башар Рахал, Калин Врачански и други. Друг почти сигурен участник е Дивна. Младата певица отново изгря на сцената след участието си в „Маскираният певец“. Там тя беше дегизирана като Пилето.

Засега младата певица не е потвърдила на 100% дали ще участва. Но едва ли ще намери по-голямо поле за изява от гледаното шоу, пише България днес.

През този сезон форматът на Капките ще е различен. Известните участници ще бъдат седем, а не осем. Последният в списъка ще бъде случаен човек. „Всеки може да се запише“, обяви Халваджиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар