Бащата на Анджелина Джоли за Брад Пит: Горд съм с него! (Вижте как го брани)

0
Оценете този post

Джон Войт проговори за бившия си зет, бащата на Джоли се гордее с него

Бащата на Анджелина Джоли се застъпи за бившия си зет. Джон Войт призна, че Брад Пит е велик човек, истински баща и голям актьор.

Онзи ден 81-годишният актьор присъства на Gold Meets Gold. На събитието Джин Войт даде интервю, в което заяви, че се гордее с Брад Пит въпреки, че брака на дъщеря му с него се провали. И макар между бившите съпрузи градусите на напрежението да не спадат тъстът му призна, че съчувства на Брад. Оказа се, че е много възхитен и от актьорското му майсторство и работата му във филма на Куентин Тарантино „Имало едно време … в Холивуд” , казва той пред  изданието Пийпъл.

Снимка; Инстаграм

Джон Войт сподели още с журналистите, че с нетърпение очаква церемонията по раздаването на наградите „Златен глобус” защото смята, че номинирания му зет ще бъде отличен с приза.

Бащата на Анджелина Джоли обясни и защо смята дъщеря си за страхотна майка. „Тя ги обожава децата, активно се включва в живота им и се грижи за тях. Тя знае и вижда всичко … тя е прекрасна майка”, казва Джон.

Снимка: rusjev.net

В интервюто възрастния актьор говори и за внуците си: „Всеки един от тях е специален по собствен начин, всяко едно дете от тях е уникално”, казва дядото на Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан, предават от rusjev.net.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.