Племенницата на Даяна се омъжва за 60- годишен милиардер (Всичко за годежа Кити Спенсър)

Гласувайте за статията

Братовчедката на принцовете Уилям и Хари вдига сватба с възрастния милиардер Майкъл Люис

Племенницата на Даяна – лейди Кити Спенсър, която е на 29 години е приела предложението за брак на 60 годишния милиардер Майкъл Люис. Той е собственик на верига британски магазини за дрехи.

Възлюбеният на Кити е с 32 години по-възрастен от своята изгора. Бъдещите съпрузи обаче твърдят, че разликата в годините им изобщо не се забелязва и не можа да бъде пречка за тяхното щастие и любов. Прави впечатление, че младоженецът е с цели пет години по-голям от бащата на булката.

Снимка: @ kitty.spencer

Племенницата на лейди Даяна е получила предложението за брак на големия християнски празник Бъдни вечер. Семеен приятел разкрива пред Дейли мейл, че Кити е била на почивка в Кейптаун и съобщила  на майка си и цялото си семейство щастливата новина. Като допълва, че всички обичат Майкъл, той е много богат, но въпреки богатството си е сдържан и скромен човек.

Да припомним на онези,които са забравили, че двойката започна да се среща през август 2018 г. За Кити Спенсър това ще е първи брак, докато за Майкъл Люис ще е втори. Той вече е бил женен и има три пораснали деца.

Преди да се влюби в него братовчедката на принцовете Уилям и Хари се срещаше с италианския магнат Николо Баратиери ди Сан Петро. С когото имаше 4 годишна връзка, предават от wday.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар