Кейт Мидълтън, както винаги безупречна (Вижте я с първа изява за 2020 г – Снимки)

Гласувайте за статията

Херцогинята шашна с елегантна визия на църковната служба в Сандрингам

Кейт Мидълтън и принц Уилям повече от седмица не се бяха появявали публично. Те посветиха свободното си време изцяло на децата си. Но най-неочаквано присъстваха на сутрешната църковна служба в църквата „Света Мария Магдалина” .

Това е първата изява на херцозите за новата 2020 година. Кейт за пореден път демонстрира безупречното си чувство за стил. Тя се появи край църковните стени в елегантно лилаво плато с висока яка, ботуши до коляното на Stuart Weitzman и синя шапка на Hicks & Brown, която отлично хармонира със синьото класическо палто на принц Уилям.

Снимка; Getty Images

Херцогинята на Кеймбридж допълни перфектния си образ с чанта на Jaeger, която носеше в ръце, и въпреки, че в Норфолк е 9 градуса Кейт не забрави да сложи и ръкавици, които бяха в тон с палтото й.

В  църквата към кралското семейство и кралицата се присъединиха и родителите на херцогинята – Карил и Майкъл Мидълтън. Които скоро се завърнаха от почивка от Сейнт Барс където бяха заедно с Пипа и семейството й.

Кейт и Уилям прекараха празниците в селската си къща в Анмер Хол. Но от началото на седмицата те се завърнаха в Лондон. Тъй като принц Джордж и принцеса Шарлот отново са на училище. Те посещават частното училище „Томас” в Батърси, намиращ се в Южен Лондон, предават от ru.hellomagazine.com.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар