Николай Банев не биел жена си само на Коледа

Николай Банев не биел жена си само на Коледа
4 (80%) 1 vote
Олигарсите Баневи пиели умерено само на празниците

Тихо и кротко, в семейна обстановка – така прекарвал декемврийските празници олигархът Николай Банев, преди да бъде арестуван за зулумите си – пише в. „Уикенд“. По Коледа той и третата му жена, фамозната Евгения Банева, дори спирали да се карат и бият. През останалото време от годината размяната на шамари между видните новобогаташи била ежедневна – отбелязва изданието.

„Като обърнеха някоя и друга чаша, а така беше всяка божа вечер, започваха разправиите“ – припомнят пред изданието бивши служители на резиденцията на Баневи в „Бояна“.
„Николай Банев не само удряше Евгения, но и често я насиняваше. На другия ден,вече поизтрезнели, бързо-бързо се сдобряваха – все едно нищо не е било, и се почваше с лигавщините, наричаха се взаимно „мое сладко алкохоличе“. Само по Коледа и Нова година си отдъхвахме от тъпите им пиянски изцепки“ – споделят свидетели на битието на олигарсите.

Баневи само по Коледа спирали пиянските си изцепки

Причината за краткото декемврийско примирие била, че за празниците в палата на баровците се изсипвали Баневи-старши и Генчеви, родителите на Евгения. Други гости олигарсите не канили и не посрещали – всеизвестно е, че те нямат приятели.

Да, за Коледа Николай Банев предпочитал да е само с родата и да не мърда от къщи. Жена му пък – напротив, искала да се махнат от София и да празнуват в чужбина. Ной обаче не й обръщал никакво внимание – коментира изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар