Незабравима Коледа за Деси Радева

Гласувайте за статията

Тази Коледа се оказа незабравима за Деси Радева

Деси Радева прекара незабравима Коледа. Първата дама най-после се събра със сина си Страхил. Наследникът й от нейния първи брак със социалиста Георги Свиленски се прибра от Америка. Младежът, който следва отвъд Океана, прекара зимната студентска ваканция в родината.

Корнелия Нинова и Цветан Цветанов, чиито наследници също следват и работят в Щатите, се похвалиха със завръщането им в родината. Но за разлика от тях, Деси Радева предпочете да не прави публично достояние семейната идилия.

Наследникът й обикновено се прибира за ваканциите. Той е студент последна година в университета „Маунт Мърси“, който се намира в щата Айова.

Амбициозният наследник на Деси Радева съчетава успешно следването с активна спортна кариера. Той е сред волейболните асове на университетския отбор. Mиналата година той бе отличен за „Спортист на годината“ в учебното заведение. Но родителите му не успяха да присъстват на церемонията по връчването на наградата.

Деси Радева се надява, че след края на обучението си, Страхил ще се върне отново в България. Но все още не е ясно дали той ще реши да се занимава с бизнес или ще се съсредоточи в спортната си кариера. Страхил Свиленски бе сред най-добрите волейболисти на „Левски“, припомня Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар