Александра Сърчаджиева трогна всички с послание към Иван Ласкин (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Александра Сърчаджиева почете паметта на Ласкин с трогателен пост в социалната мрежа

Александра Сърчаджиева почете паметта на своя любим Иван Ласкин с трогателен пост в социалната мрежа Фейсбук. Днес се навършва една година, откакто любимият на Алекс си отиде от този свят.

„Една година, Иване!!! Толкова много те обичам, мило мое момче!!! Една година седя на дивана, гледам в една точка и не мога да повярвам, че не мога да те прегърна!!! Че не мога да се сгуша в теб и да те целуна!!! Че не си до мен в леглото!!! Че е поредната вечер, в която няма да ме милваш!!! Липсваш ми толкова ужасяващо, болезнено и страховито, че дъхът ми спира!!!

Истината е Иване, че не зная как да продължа без теб, защото искам да съм с теб!!! Толкова ми липсва усмивката ти, силата ти, честността и обичта ти!!! Ти си всичко за мен, мило мое момче!!! Ти казваше, че да излезеш от дом, в който са те прегръщали и той да е празен… това е страшно!!!

Е, мили мой Ivan Laskin аз всеки ден излизам от дома, в който ти не спираше да ме прегръщаш и той е вледеняващо самотен и празен!!! Обичам те безкрайно много!!!“, пише Александра, обръщайки се към своя любим Иван Ласкин.

Публикацията на тв водещата е придружена и от две семейни снимки. На едната от тях са тя и Иван, а на другата е Ласкин с дъщеря им София.

Александра Сърчаджиева трогна всички с посланието си към Иван Ласкин сн. nova.bg

Александра Сърчаджиева трогна всички с посланието си към Иван Ласкин сн. nova.bg

Вчера Александра гостува в „Събуди се“, където също си спомни за Иван със сълзи в очите. Тя вярва, че „човек отива на друго място и животът му продължава“. Сърчаджиева вярва още, че Иван е „някъде там“ и пази нея и дъщеря им София. Актрисата и тв водеща сподели още, че има прекрасни приятели, на които винаги може да разчита при нужда. „Радвам се, че мога да звънна на тях и да оставя детето си на грижите им, когато съм ангажирана“, каза Александра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар